Casa Gabriela Ghiroda

Casa Gabriela Ghiroda

167 000 EUR + TVA
Da

Pretul casei Gabriela este 167.000 euro, TVA inclusa.

Pretul casei este compus din : teren de 625 mp + utilitati + constructie la cheie.

Suprafata utila totala : 118,27 mp

Suprafata utila terase : 21,71 mp.

 

Casa Gabriela este casa individuala de 118,27 mp utili compusa din 4 dormitoare, 3 bai si 3 terase la parter plus mansarda care se vinde la cheie sau la rosu.

Casa la cheie pretul este 167.000 euro, cu finisajele descrise mai jos si include pretul terenului de 625 mp. Casele sunt in ansamblul Bistra pe malul Begai in viitorul cartier Bistra Ghiroda.

Casa la rosu se poate achizitiona cu pretul 82.500 euro + tva. In acest pret sunt incluse doar structura, zidaria exterioara, acoperis plus jgheaburi si burlane, nu include compartimentari interioare, imprejmuire etc.

In acest moment sunt realizate 3 case de acest tip la rosu, iar din momentul achizitiei, in termen de 6 luni se vor definitive finisajele. Parcelele pe care sunt construite casele sunt urmatoarele: 49, 75 si 89.

Structura suprafetei utile de la parter:

La parter avem: o terasa de acces de 4,15 mp la intrarea in casa, un hol, un living 20,54 mp, un dormitor de oaspeti de 12 mp ce poate fi transformat in birou, o baie de 5,25 mp cu cada in care este instalata si masina de spalat, o bucatarie inchisa de 12,25 mp cu loc de luat masa si o terasa de 13,42 mp in spatele casei care este accesibila atat din bucatarie, cat si din living.

Structura suprafetei utile mansarda:

La mansarda se regasesc trei dormitoare, fiecare cu acces separat si 2 bai din care una de 6,58 mp cu cada si una de 3,58 mp cu dus, ambele avand fereastra.
Dormitorul matrimonial are 15,58 mp utili si inca 2 dormitoare unul 14,33 mp cu balcon    respectiv 12,00 mp.

SOLUTII CONSTRUCTIVE

Principalele caracteristici ale elementelor de infrastructura sunt urmatoarele:

- fundatii continue sub pereti din beton armat (beton de clasa C16/20 in talpa fundatiilor si C16/20 in elevatie), adancimea de fundare se afla la -0.90m fata de cota terenului natural, la cota +/-0,00m se realizeaza o pardoseala din beton armat cu grosimea de 10cm, armata cu plasa sudata;

- suprastructura cladirii este o structura cu pereti structurali din zidarie de caramida cu goluri verticale confinata cu stalpisori si centuri din beton armat.

- la partea inferioara a peretilor de zidarie se vor prevedea membrane hidroizolatore.

- peretii portanti exteriori au grosimea de 25 cm iar cei interiori au grosimea de 25 cm, fiind alcatuiti din blocuri ceramice cu goluri verticale.

- intradosul planseului peste parter este finisat cu tencuieli gletuite si vopsitorii lavabile iar tavanele de la mansarda sunt finisate cu gipscarton (cu termoizolatie din vata minerala, montata intre capriori) pe structura metalica si vopsitorii lavabile.

- pardoselile la parter sunt de tipul “dala flotanta”, executata din sapa de mortar de ciment, armata cu fibre de polipropilena turnata peste un strat de polistiren expandat de densitate 25kg/mc, de 10cm grosime la parter si 3cm la mansarda.

Finisaje interioare

- tencuieli gletuite si vopsitorii lavabile.

- gresie faianta

- usi PORTA door

- podele laminate de 10 mm

- incalzire in pardoseala

- ferestrele exterioare au tamplarie din PVC infoliate (gri antracit la exterior si alb la interior) cu geam triplu izolant .

Finisaje exterioare

- fatada se anvelopeaza cu un strat de polistiren expandat cu densitatea de 15kg/m3 si o grosime de 10cm.

- glafuri compozit

- tigla din beton vopsita in culoare gri inchis, sipci longitudinale si transversale, folie hidroizolanta / bariera de vapori, astereala din scandura de rasinoase.

- sistem jjgheaburi si burlane vopsite gri antracit.

Imprejmuirea

- pe frontonul principal realizata din fundatie continua din beton armat, stalpi din boltari din beton aparenti, cu inaltimea de 180cm si gard realizat din boltari de beton aparenti pe 3 randuri, cu inaltimea de 60cm. . Intre stalpi din boltari este montata confectia metalica. 

Pe celelalte 3 laturi (cele 2 laterale si spatele), se realizeaza o imprejmuire simpla din stalpi metalici si plasa de gard zincata.

Instalatii electrice

- pretul nu include corpuri iluminat

- pretul include trasee electrice si tablou electric conform proiect cat si traseu pt viitoare automatizare poarta auto.

- microcentrala termica Vaillant, in condensatie, functionand pe combustibil gaz metan, Q= 24 kW, murala,

- obiecte sanitare clasice (lavoar cu semipicior, vas de toaleta cu rezervor, cada de baie / dus de tipul walk-in, impreuna cu bateriile aferente).

Suprafata utila parter: 
62.42 mp
Hol
6.72 mp
Baie
5.25 mp
Living
20.54 mp
Depozitare
5.66 mp
Dormitor/Birou
12.00 mp
Bucatarie
12.25 mp
Suprafata utila etaj/mansarda: 
55.85 mp
Hol
3.48 mp
Baie 1
6.58 mp
Dormitor 1
15.58 mp
Dormitor 2
14.33 mp
Dormitor 3
12.00 mp
Baie 2
3.88 mp

Galerie de imagini