Casa Adriana

Casa Adriana

Nu
casa de vanzare,case de vanzare,casa de vanzare timisoara,case de vanzare timisoara,casa de vanzare la cheie,case de vanzare la cheie,casa de vanzare mosnita,case de vanzare mosnita,imobiliare timisoare

Casa Adriana

Suprafata utila totala : 118,80 mp

Suprafata utila terase : 20,01 mp

Casa de vanzare model Adriana in Serena Residence Timisoara

Case de vanzare Timisoara bine construite  sunt greu de gasit.De aceea cumparand o parcela in Serena Residence poti sa iti constuiesti o casa noua la cheie pe care sa o compartimentezi asa cum iti doresti.
 Alege un model de casa si construim pentru tine sau cumpara un teren de casa si constrieste in regie proprie.
 Pentru ca in 8 luni sa te poti muta intr-o casa noua bine construita si la pret decent, nu trebuie decat sa alegi o parcela si un model de casa dintre cele propuse de noi pe site.
O intalnire cu inginerii nostri iti va clarifica toate detaliile tehnice despre care ai intrebari.
Casele se predau la cheie cu toate finisajele interiare si exterioare, usile, pardoselile, obiecte sanitare, podele, centrale pe gaz, radiatoare, prize si intrerupatoare, gardurile de contur si de front.Vezi capitolul detalii tehnice unde poti studia exact ce intra in pret.Termenul de executie este in medie 8 luni daca nu se convine altfel.
Toate modelele de case de vanzare construite de noi sunt sub 120 mp utili si au regim de parter + mansarda.
 
Compartimentarea casei:
 
Casa Adriana este o casa noua cu o linie eleganta si ferma in acelasi timp.
Face parte din categoria caselor cu suprafata medie de pana la 120 mp utili, cu terase estetice si functionale.
Casa Adriana a fost desenata avand ca reper central gradina astfel ca, atat la parter cat si la etaj, livingul si bucataria, respectiv dormitorul matrimonial si un dormitor secundar au ferestrele orientate spre aceasta. Nuturile , prezente discrete pe fatada casei, subliniaza inaltimea ferestrelor si rup in acelasi timp monotonia zidurilorcu zone bine delimitate: de zi, de noapte, de lucru.
La parter, bucataria, locul de luat masa si livingul, toate orientate spre gradina, reprezinta punctul forte al casei si zona in care se desfasoara majoritatea activitatilor. Am adaugat la bucatarie o camara care are si rol de spatiu tehnic si am mai creat astfel un al doilea spatiu de depozitare pe langa cel de sub scara. La cerere bucataria si locul de luat masa se pot separa de living si se pot crea intrari separate .
De asemeni, din camara se poate  "rupe" o suprafata care poate fi transformata in dulap inzidit daca dulapul de la intrare in casa este insuficient. Tot la parter exista o incapere de 12.3 mp ce poate fi folosita pentru: birouri, dormitor, spatiu depozitare, dressing, biblioteca, etc. Pentru cei care doresc si un grup sanitar pentru musafiri(daca baia de jos devine baie dedicata dormitorului de la parter) putem face acest lucru sub casa scarii. am mai facut asta si grupul sanitar si depozitul rezultat din acest artificiu sunt extrem de folositoare.
Mansarda este amenajata ca parte a casei dedicata zonei de noapte, zonei de odihna.
Specificul casei Adriana este ca are pereti de la mansarda inalti astfel incat este aproape un etaj.
Niciunul dintre dormitoare nu este mai mic de 12 mp, am creat si un dressing spatios, iar dormitorul matrimonial are peste 16mp.
Din 2 dormitoare (matrimonial si cel secundar) se poate iesi pe terasa ce da spre gradina;
Terasa este suficient de mare si prevazuta cu un atic inalt de 1mp, suficient pentru a putea face plaja feriti de priviri indiscrete sau pune la uscat rufe sau instala cateva sezlonguri si o masuta pentru seri petrecute in doi.
Idem din dressing se poate iesi pe terasa din fata care poate fi folosita pentru diverse activitati.
Casa Adriana se alatura celorlalte case bine proiectate, bine construite, case in care toata familia se simte bine, case care pot fi lasate mostenire copiilor.
 Pentru a alege dintr-o diversitate mai mare de modele de case daca vrei sa construiesti in regie proprie vezi site-ul www.casedevanzaretimisoara.ro unde gasesti 34 de modele de case lucrate de echipa noastra de arhitecti si proiectanti.Tu doar trebuie sa alegi o parcela de teren si noi iti punem la dispozitie proiectul de arhitectura, rezistenta, instalatii termice/sanitare si electrice.

Suprafata utila parter: 
62.59 mp
Hol
5.97 mp
Camara
3.12 mp
Baie
4.13 mp
Depozitare
2.89 mp
Bucatarie
8.02 mp
Birou
12.13 mp
Living
20.47 mp
Casa scarii
5.86 mp
Suprafata utila etaj/mansarda: 
56.21 mp
hol
4.79 mp
Baie
4.28 mp
Dressing
6.41 mp
Dormitor 1
12.24 mp
Dormitor 2
12.13 mp
Dormitor 3
16.36 mp

Galerie de imagini