Casa Daniela

Casa Daniela

Da
casa de vanzare,case de vanzare,casa de vanzare timisoara,case de vanzare timisoara,casa de vanzare la cheie,case de vanzare la cheie,casa de vanzare mosnita,case de vanzare mosnita,imobiliare timisoare

Casa Daniela

Suprafata utila totala: 
117.63 mp
Suprafata utila terase: 
38.45 mp

Casa de vanzare model Daniela in Serena Residence Timisoara

Casa Daniela este o casa reproiectata in intregime. Din vechea Daniela a mai ramas doar numele. Este o casa noua, impunatoare, care iti da impresia ca are o suprafata mai mare decat in realitate.

Este o casa care degaja forta, soliditate, o casa organizata pe parter si mansarda, bine articulata, care satisface multe dintre cererile unei familii cu patru membri.

La parter, holul de distributie a fost ajustat la minim, astfel incat spatiile adiacente- living, bucatarie, camara- respectiv baie, birou sa poata beneficia de maxim de suprafata. Astfel am reusit sa proiectam o casa a carei suprafata compusa din living, bucatarie, camara ajunge la peste 35 mp si care se intinde pe 3 laturi astfel incat poti vedea si strada si gradina asezat pe canapeaua din living.

Prin plasarea centralei termice (CT) in camara am eliberat spatiul de sub scara si acolo, in afara de alte lucruri cu utilizare sezoniera, se poate amenaja un dulap pentru hainele folosite zi de zi de catre intreaga familie. Idem, la intrare, am prevazut un dulap pentru pantofi. Baia de la parter este aerisita, mare, iar terasa exterioara acoperita, de peste 17 metri, ofera un loc de popas si de privit intreaga gradina.

Mansarda respecta ca si la casele Gabriela, Adriana, Ioana, aceeasi reteta: 3 dormitoare, dintre care cel matrimonial depaseste 16 metri si are o iesire larga pe terasa, iar dressingul, de aproape 10 metri completeaza spatiile de depozitare prevazute in fiecare camera.

Terasa din spate este impresionanta si impreuna cu restul casei, cu acoperisul decalat, accentueaza impresia de casa solida, casa bine construita, casa care poate fi lasata mostenire copiilor.

Suprafata utila parter: 
58.80 mp
Hol +scara
4.87 mp
Birou
12.37 mp
Baie 1
2.72 mp
Bucatarie
9.30 mp
Living`
23.10 mp
Depozit
2.88 mp
Depozit
1.31 mp
Suprafata utila etaj/mansarda: 
58.83 mp
Hol
4.74 mp
Dormitor 1
16.57 mp
Dormitor 2
12.00 mp
Dormitor 3
12.40 mp
Baie 2
4.02 mp
Dressing
9.10 mp

Galerie de imagini