Casa Felicia

Casa Felicia

Nu
casa de vanzare,case de vanzare,casa de vanzare timisoara,case de vanzare timisoara,casa de vanzare la cheie,case de vanzare la cheie,casa de vanzare mosnita,case de vanzare mosnita,imobiliare timisoare

Casa Felicia

          

Suprafata utila totala: 
116.67 mp
Suprafata utila terase: 
21.00 mp

Casa de vanzare model Felicia in Serena Residence Timisoara

Putine cartiere de case noi Timisoara ofera o diversitate de proiecte. 

Cel mai bine vandut model de casa la cheie din Serena. Casa Felicia a fost repetata de 9 ori in cartier, fiind o casa bine impartita. 

Casa Felicia este o cu patru dormitoare si living, o bucatarie, doua bai si un dressing. La aceasta casa toate echipa implicata in dezvoltarea Serena a urmarit aspectul functionalitatii si utilizarii cat mai eficiente a fiecarui spatiu.

Pretul include toate celelalte finisaje – tencuieli interioare si exterioare, ferestre termopan, gresie si faianta, podele laminate, usi Porta-Doors, centrala Vaillant pe gaz, obiectele sanitare din bai etc.- vezi capitolul Detalii tehnice, dotari si finisaje .

Structura suprafetei utile de la parter:

La parter este prevazut un dormitor mic de 11,37 mp cu orientare spre gradina care poate fi utilizat drept camera bunicilor si care in functie de modul de viata al locatarilor se poate deschide spre living pentru a forma o zona de zi pentru intalnirile cu prietenii de 33,37 mp. Fereastra dormitorului poate fi realizata cu parapet zero sau cu parapet normal.

Livingul de 22 mp este orientat spre gradina de 612 mp spre care se trece prin terasa acoperita de 14,4 mp unde se poate amenaja un loc de luat masa in exterior. Bucataria este inchisa, are 12 mp si are dublu acces atat dinspre hol cat si dinspre living, astfel nu incomodeaza accesul celor din dormitoarele de la mansarda catre bucatarie.

Structura suprafetei utile mansarda:

La mansarda sunt dispuse trei dormitoare dintre care unul foarte mare de 14,9 mp utili cu intrare intr-un dressing propriu cat si o baie de 7,70 mp.

Compartimentarile interioare din caramida sau gipscarton pot fi modificate la cererea cumparatorului daca exista aceasta posibilitate din punct de vedere constructi, de exemplu:

Bucataria ieste deschisa formand impreuna cu livingul o zona de tip open space, sau poate fi inchisa separat de living.

Se poate renunta la peretele dintre living si dormitorul de la parter, obtinandu-se astfel un living in forma de L, cu suprafata de 33,37 mp.

Daca deja cauti case de vanzare Timisoara si nu ai gasit nimic pe placul tau, poti alege dintre cele 40 de modele de arhitectura propuse de noi in Serena. Sau poti construi in regie proprie orice casa doresti putand sa te bazezi pe tot sprijinul nostru.

Suprafata utila parter: 
61.10 mp
Hol
3.60 mp
Baie
3.66 mp
Living
22.00 mp
Bucatarie
12.00 mp
Dormitor
11.37 mp
Hol + casa scarii
6.19 mp
Camera tehnica
2.28 mp
Suprafata utila etaj/mansarda: 
55.57 mp
Hol
5.66 mp
Baie
7.70 mp
Dormitor 1
11.38 mp
Dressing
2.93 mp
Dormitor 2
13.00 mp
Dormitor 3
14.90 mp

Galerie de imagini