Casa Gabriela

Casa Gabriela

94 500 EUR + TVA
Da
casa de vanzare,case de vanzare,casa de vanzare timisoara,case de vanzare timisoara,casa de vanzare la cheie,case de vanzare la cheie,casa de vanzare mosnita,case de vanzare mosnita,imobiliare timisoare

Casa Gabriela

Pretul parcelei de teren variaza in functie de:
    -suprafata parcelei
    -zona in care este situata parcela: 
         

Suprafata utila totala: 
118.27 mp
Suprafata utila terase: 
21.71 mp

Pretul casei Gabriela este de 94.500 euro + TVA de 19%.

La pretul casei se adauga pretul parcelei de 40 eur/mp + TVA * suprafata parcelei.

Pretul retelelor de utilitati (prezente in fata tuturor parcelelor) pentru fiecare parcela este de 4750 eur TVA inclus.

Casa de vanzare model Gabriela in Serena Residence Timisoara

Putine cartiere de case noi de vanzare in Timisoara ofera o diversitate de proiecte.Casa Gabriela se vinde la cheie.Aceasta casa la cheie este compusa din living, bucatarie, 4 dormitoare din care cel de la parter poate fi folosit ca si birou, 3 bai si 3 terase.

Structura suprafetei utile de la parter:

La parter avem: o terasa la intrarea in casa, un hol de distributie spre mansarda/parter, un living, un dormitor de oaspeti/parinti/bunici ce poate fi transformat in birou, o baie cu cada in care este instalata si masina de spalat, o bucatarie cu loc de luat masa si o terasa in spatele casei care este accesibila atat din bucatarie, cat si din living.
Livingul are o suprafata de 20,54 mp si este orientat spre gradina; spre deosebire de alte proiecte aici bucataria este inchisa si are o suprafata de 12,25 mp.
Terasa este acoperita, are 13,42 mp, este placata cu gresie antiderapanta si ofera posibilitatea amenajarii unui spatiu potrivit pentru a lua masa pe timpul verii.
Toate casele de vanzare din Serena au terasa realizata pe fundatii continue de beton.

Structura suprafetei utile mansarda:

La mansarda sunt dispuse cele trei dormitoare, fiecare cu acces separat.
2 dintre dormitoare au suprafete mari, de 15,58 mp si 14,33 mp iar cel de-al treilea, pentru copil, are o suprafata de 12,00 mp utili. Cele 2 bai au acces separat fiecare si au aerisire prin fereastra normala. Una dintre bai are o suprafata utila de 6,58 mp si este dotata cu cada, bideu, wc, chiuveta, iar cealalta are o suprafata de 3,88 mp si este dotata cu dus, wc, chiuveta.  Compartimentarile expuse mai sus pot fi schimbate partial in functie de ideile/personalitatea/nevoile fiecarui client. Una sau mai multe discutii cu arhitectul va vor intari ideea ca alegerea dvs - casa Gabriela - este o alegere buna, casa Gabriela fiind o casa la cheie (alaturi de toate celelalte construite de noi) bine facuta, bine proiectata, o casa cu teren care poate fi lasata mostenire copiilor.

Daca deja cauti case de vanzare Timisoara si nu ai gasit nimic pe placul tau, poti alege unul dintre modelele de arhitectura de casa propuse de noi in Serena sau poti construi in regie proprie orice casa cumparand un teren de casa cu toate utilitatile.

Suprafata utila parter: 
62.42 mp
Hol
6.72 mp
Baie
5.25 mp
Living
20.54 mp
Depozitare
5.66 mp
Dormitor / birou
12.00 mp
Bucatarie
12.25 mp
Suprafata utila etaj/mansarda: 
55.85 mp
Hol
3.48 mp
Baie 1
6.58 mp
Dormitor 1
15.58 mp
Dormitor 2
14.33 mp
Dormitor 3
12.00 mp
Baie 2
3.88 mp

Galerie de imagini