Casa Gabriela

Casa Gabriela

152 000 EUR
Da
casa de vanzare,case de vanzare,casa de vanzare timisoara,case de vanzare timisoara,casa de vanzare la cheie,case de vanzare la cheie,casa de vanzare mosnita,case de vanzare mosnita,imobiliare timisoare

Casa Gabriela

Pretul casei Gabriela este 152000 euro TVA inclusa.

Pretul casei este compus din : teren de 625 mp + utilitati + constructie la cheie.

Suprafata utila totala : 118,27 mp

Suprafata utila terase : 21,71 mp.

         

Casa de vanzare - model Gabriela  

Casa Gabriela se vinde la cheie sau la rosu. Aceasta casa este compusa din living, bucatarie, 4 dormitoare din care cel de la parter poate fi folosit si ca birou, 3 bai si 3 terase.

Structura suprafetei utile de la parter:

La parter avem: o terasa la intrarea in casa, un hol de distributie spre mansarda/parter, un living, un dormitor de oaspeti/parinti/bunici ce poate fi transformat in birou, o baie cu cada in care este instalata si masina de spalat, o bucatarie cu loc de luat masa si o terasa in spatele casei care este accesibila atat din bucatarie, cat si din living.
Livingul are o suprafata de 20,54 mp si este orientat spre gradina; spre deosebire de alte proiecte aici bucataria este inchisa si are o suprafata de 12,25 mp.
Terasa este acoperita, are 13,42 mp, este placata cu gresie antiderapanta si ofera posibilitatea amenajarii unui spatiu potrivit pentru a lua masa pe timpul verii.
Toate casele de vanzare din Ansamblul Rezidential Serena au terasa realizata pe fundatii continue de beton.

Structura suprafetei utile mansarda:

La mansarda sunt dispuse cele trei dormitoare, fiecare cu acces separat.
Doua dintre dormitoare au suprafete mari, de 15,58 mp si 14,33 mp iar cel de-al treilea, pentru copil, are o suprafata de 12,00 mp. Cele 2 bai au acces separat fiecare si au aerisire prin fereastra normala. Una dintre bai are o suprafata utila de 6,58 mp si este dotata cu cada, bideu, wc, chiuveta, iar cealalta are o suprafata de 3,88 mp si este dotata cu dus, wc, chiuveta. 

Una sau mai multe discutii cu arhitectul va vor intari ideea ca alegerea dvs - casa Gabriela - este o alegere buna, acest tip de casa fiind o casa (alaturi de toate celelalte construite de noi) bine construita, bine proiectata, o casa care poate fi lasata mostenire copiilor.

Daca esti in cautarea unei case de vanzare si nu ai gasit nimic pe placul tau, poti alege unul dintre modelele de arhitectura de casa propuse de noi in Ansamblul Rezidential Serena sau poti construi in regie proprie orice casa cumparand un teren de casa cu toate utilitatile.

SOLUTII CONSTRUCTIVE SI DE FINISAJ CASA PARTER SI MANSARDA

Sistem constructiv casa

Principalele caracteristici ale elementelor de infrastructura sunt urmatoarele:

fundatii continue sub pereti din beton armat (beton de clasa C16/20 in talpa fundatiilor si C16/20 in elevatie),
adancimea de fundare se afla la -0.90m fata de cota terenului natural,
la cota +/-0,00m se realizeaza o pardoseala din beton armat cu grosimea de 10cm, armata cu plasa sudata;
armare fundatiilor se realizeaza cu carcase de armatura din bare longitudinale PC52 4Ø12 cu etrieri OB37 Ø8 in talpa fundatiilor respectiv PC52 4Ø14 cu etrieri OB37 Ø8 in elevatii;
sub placa suport a pardoselii se va realiza un strat de balast compactat cu grosimea minima de 15cm;
stalpisorii se vor ancora in talpa fundatiilor prin mustati de acelasi diametru cu ale barelor din stalpi

Suprastructura cladirii este o structura cu pereti structurali din zidarie de caramida cu goluri verticale confinata cu stalpisori si centuri din beton armat.

Principalele elemente ale suprastructurii sunt urmatoarele:

- pereti structurali la parter si mansarda sunt din zidarie confinata, realizati din blocuri ceramice cu goluri verticale,

- la partea inferioara a peretilor de zidarie se vor prevedea membrane hidroizolatore.

- peretii portanti exteriori au grosimea de 25 cm iar cei interiori au grosimea de 25 cm, fiind alcatuiti din blocuri ceramice cu goluri verticale.

- confinarea zidariei se realizeaza cu stalpisori si centuri din beton armat (beton de clasa C16/20); dimensiunile stalpisorilor sunt 25x25 cm. Centurile din beton armat au dimensiunile de 25x25 cm. Armarea stalpisorilor se realizeaza cu carcase de armatura din Ø14 pentru barele longitudinale si etrieri Ø 8 si a centurilor cu carcase de armatura din Ø12 pentru barele longitudinale si etrieri Ø 8,

- planseul peste parter este din beton armat cu grosimea placii planseului de min. 13 cm. (beton de clasa C16/20);

- acoperiş de tip sarpanta din lemn de rasinoase clasa I de calitate, realizata din cosoroabe 15x15cm, pane 15x20cm, popi 15x15cm, clesti 2x5x15cm, capriori 10x15cm. Lemnul va fi tratat ignifug si fungicid cu solutii specifice agrementate. Prinderea elementelor de lemn de elementele de beton cu tije filetate, saibe si piulite. La partea inferioara a elementelor de lemn in contact cu betonul se vor prevedea membrane hidroizolatore.

 

Solutii de finisaj

Inchideri exterioare si compartimentarile interioare:

Pereţii portanti sunt realizati din zidarie de blocuri ceramice cu goluri cu grosimea de 25cm, suplimentat la exterior cu 10 cm de termoizolatie / polistiren expandat.

Peretii de compartimentare au 15 cm, find realizati din gips carton pe structura din profile metalice si termoizolatie vata minerala. Mastile instalatiilor sanitare sunt realizate pe schelet din profile metalice si panouri de inchidere cu gipscarton.

Finisaje interioare

Finisajele de suprafata pentru peretii interiori sunt alcatuite din tencuieli gletuite si vopsitorii lavabile. La frontul de lucru din bucatarie si in incaperile sanitare sunt prevazute placaje din faianta pana la cota min. 1,80 m fata de cota finita a pardoselii.

Intradosul planseului peste parter este finisat cu tencuieli gletuite si vopsitorii lavabile iar tavanele de la mansarda sunt finisate cu gipscarton (cu termoizolatie din vata minerala, montata intre capriori) pe structura metalica si vopsitorii lavabile.

Pardoselile la parter sunt de tipul “dala flotanta”, executata din sapa de mortar de ciment, armata cu fibre de polipropilena turnata peste un strat de polistiren expandat de densitate 25kg/mc, de 10cm grosime la parter si 3cm la mansarda.

Finisajul final este parchet laminat in spatiile de zi, dormitoare si holuri, respectiv gresie ceramica in incaperile sanitare si bucatarie.

Ferestrele exterioare au tamplarie din PVC infoliate (imitatie de lemn) cu geam dublu izolant / termopan clar, respective mat la bai. La interior se gasesc usi celulare infoliate.

Finisaje exterioare

Finisajele de suprafaţă pentru pereţii exteriori sunt realizate din tencuieli decorative.

Invelitoarea cladirii va cuprinde: tigla din beton, sipci longitudinale si transversale, folie hidroizolanta / bariera de vapori, astereala din scandura de rasinoase / OSB3 cu 12mm.

Apele pluviale sunt colectate in jgheaburi si burlane, apoi deversate in stratul vegetal de la nivelul solului.

Imprejmuirea

Se realizeaza o imprejmuire simpla din stalpi metalici si plasa de gard zincata.

 Instalatii electrice

La instalatiile electrice de iluminat s-au prevazut corpuri de iluminat fluorescente. Comanda iluminatului se face local cu întrerupătoare montate la accesul în încăperi.

Instalatii electrice de prize. S-au prevazut prize in fiecare incapere in numar si pe amplasamentele cerute de beneficiar.

Tabloul electric TE este de tipul cofret din PVC cu placa frontala pentru aparatura electrica.

Instalaţia de legare la pămînt consta intr-o priza artificiala de impamantare.

Instalatii termice – sanitare

Centrala termica

Microcentrala termica, in condensatie, functionand pe combustibil gaz metan, Q= 24 kW, murala, camera de ardere etansa, evacuare fortata a gazelor de ardere – pentru incalzire si preparare apa calda menajera avand incorporate: pompa circuit de incalzire, vas de expansiune inchis, schimbator de preparare apa calda menajera,

decalcinator magnetic anticalcar pentru umplerea-adaosul de apa rece in circuitele termice;
filtru de apa rece cu corp transparent, montat pe conducta de alimentare cu apa rece a centralei;
filtru Y din alama, pentru retinerea impuritatilor din instalatia interioara, pe conducta de retur agent termic incalzire, la “intoarcerea” in cazan.

 Obiecte sanitare

Se folosesc obiecte sanitare clasice (lavoar cu semipicior, vas de toaleta, cada de baie / dus de tipul walk-in, impreuna cu bateriile aferente).

 Incalzirea cu radiatoare

Radiatoarele se vor monta dupa cum urmeaza: in bai sunt din otel pentru baie de tip “port-prosop”, iar in restul spatilor: corpuri statice radiatoare din otel tip panou. Legatura dintre radiatoare si C.T. este realizata cu tevi multistrat.

Canalizarea apelor uzate menajere

Canalizarea apelor uzate menajere de la parter si mansarda, se va face prin deversare gravitationala la colectorul de canalizare stradal, prin:

Camin de racord propus a se monta in incinta, la limita de proprietate;
Racord la colectorul stradal, PVC-KG Φ160 mm.

Solutia realizarii canalizarii interioare consta in preluarea apelor uzate menajere de la bai si bucatarie si evacuarea directa a acestora in caminele de canalizare propuse in incinta.

Conductele interioare de canalizare colectoare, orizontale, se vor poza sub pardoseala parterului, in zona de umplutura cu pamant.

Coloanele de canalizare se vor masca in ghene si se vor “prelungi” pana deasupra acoperisului, sau la exterior prin perete.

Sistemul conductelor de legatura la obiectele sanitare, coloanele si conductele colectoare interioare se vor executa din tuburi si racorduri (piese) speciale din polipropilena ignifuga pentru canalizare, imbinate prin mufe si garnituri de cauciuc.

Canalizarea apelor pluviale colectate de pe acoperisul cladirii

Apele pluviale provenite de pe suprafata acoperisului cladirii vor fi colectate printr-un sistem de sistem de jgheaburi + burlane exterioare si evacuate gravitational la zona verde.

Suprafata utila parter: 
62.42 mp
Hol
6.72 mp
Baie
5.25 mp
Living
20.54 mp
Depozitare
5.66 mp
Dormitor / birou
12.00 mp
Bucatarie
12.25 mp
Suprafata utila etaj/mansarda: 
55.85 mp
Hol
3.48 mp
Baie 1
6.58 mp
Dormitor 1
15.58 mp
Dormitor 2
14.33 mp
Dormitor 3
12.00 mp
Baie 2
3.88 mp

Galerie de imagini