Casa Ioana

Casa Ioana

Da
casa de vanzare,case de vanzare,casa de vanzare timisoara,case de vanzare timisoara,casa de vanzare la cheie,case de vanzare la cheie,casa de vanzare mosnita,case de vanzare mosnita,imobiliare timisoare

Casa Ioana

         

Suprafata utila totala: 
119.12 mp
Suprafata utila terase: 
27.00 mp

Casa de vanzare model Ioana in Serena Residence Timisoara

Putine cartiere de case noi Timisoara ofera o diversitate de proiecte. In Serena gasesti 40 de modele de case.

Casa este compusa din: living, bucatarie, 3 dormitoare, 3 bai si 2 terase.
Acest model de casa la cheie este potrivita atat pentru o familie tanara cu copii mici cat si pentru 2 familii, avand in vedere ca la etaj exista un dormitor cu baie proprie.

Structura suprafetei utile de la parter:

La parter avem: o terasa la intrarea in casa, un hol de distributie spre mansarda/parter, un living cu loc de luat masa la momente festive, o baie cu dus in care este instalata si masina de spalat, o bucatarie cu loc de luat masa permanent si o terasa in spatele casei care este accesibila atat din bucatarie, cat si din living.
Livingul are o suprafata de 24,48 mp, este orientat spre gradina; bucataria este deschisa spre living si hol, are o suprafata de 15,28 mp; la cerere si contra cost bucataria se poate inchide atat spre hol cat si spre living cu pereti, in care se pot decupa usi simple sau duble.
Terasa este acoperita, are 20 mp, este placata cu gresie antiderapanta si ofera posibilitatea amenajarii unui spatiu potrivit pentru a lua masa pe timpul verii.
Toate casele de vanzare din Serena au terasa realizata pe fundatii continue de beton.

Structura suprafetei utile mansarda:

La mansarda sunt dispuse cele trei dormitoare, fiecare cu acces separat si cu ferestrele orientate spre partea laterala a casei.
Doua dormitoare au suprafata mare, de 16,79 mp utili fiecare; unul dintre acestea este dormitor matrimonial si are baie proprie, cu vana si bideu, in suprafata de 5,16 mp. Celelalte 2 dormitoare sunt dispuse in diagonala si au acces la a doua baie in suprafata de 7,04 mp, care este dotata de asemenea cu vana si bideu.Una dintre bai are aerisire prin fereastra normala, cealalta prin fereastra tip velux.

Impreuna parterul si mansarda alcatuiesc o casa cu 3 dormitoare in care fiecare mp a fost gandit pragmatic si eficient: bucataria si livingul cu spatii vitrate cat mai mari, orientate spre gradina pentru o maximizare a patrunderii luminii naturale  si pentru a pune in evidenta gradina, ferestre mari la toate cele 3 dormitoare, o baie la parter si 2 bai la etaj astfel incat nici un membru al familiei sa nu fie stanjenit in rutina zilnica, o terasa generoasa; speram ca toate cele de mai sus sa se dovedeasca si in realitate cat mai aproape de locuinta ideala gandita de fiecare dintre noi.

Daca deja cauti case de vanzare Timisoara si nu ai gasit nimic pe placul tau, poti alege dintre cele 40 de modele de arhitectura propuse de noi in Serena. Sau poti construi in regie proprie orice casa doresti putand sa te bazezi pe tot sprijinul nostru.

Suprafata utila parter: 
56.62 mp
Hol
8.24 mp
Baie
5.25 mp
Living + dining
24.48 mp
Bucatarie
15.28 mp
Camera tehnica
3.37 mp
Suprafata utila etaj/mansarda: 
62.50 mp
Hol 1
4.80 mp
Baie 1
7.04 mp
Dormitor 1
11.85 mp
Dormitor 2
16.79 mp
Dormitor 3
16.79 mp
Baie 2
5.16 mp

Galerie de imagini