Duplex Gemini

Duplex Gemini

Nu
casa de vanzare,case de vanzare,casa de vanzare timisoara,case de vanzare timisoara,casa de vanzare la cheie,case de vanzare la cheie,casa de vanzare mosnita,case de vanzare mosnita,imobiliare timisoare

1/2 Duplex  P+M format din living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, o terasa si 2 balcoane

Suprafata utila totala: 
110.48 mp
Suprafata utila terase: 
16.91 mp

Casa de vanzare model Duplex Gemini in Serena Residence Timisoara

Putine cartiere de case noi Timisoara ofera o diversitate de proiecte. In Serena gasesti 34 de modele de case.

Aceasta casa noua de vanzare este alcatuita din doua unitati locative identice, alaturate si a fost proiectata pentru a oferi un spatiu de locuit cald, confortabil pentru o familie compusa din 4-6 persoane.

Vindem case la cheie cu toate utilitatile.

Bucataria deschisa, in care se poate amenaja un loc de servit masa, comunica direct cu livingul foarte luminos. Casa este astfel proiectata incat bucataria sa se poata inchide (vezi linia punctata) pentru acele familii care gatesc des.

Livingul cu suprafata de 25,80 mp ofera un spatiu de relaxare pentru intreaga familie,  fiind suficient de mare  pentru a se amenaja si un loc de luat masa pentru ocazii deosebite.

Baia de la parter este amenajata cu cabina de dus, vas wc, rezervor wc, lavoar si are instalate sursele de alimentare cu apa si electricitate pentru masina de spalat; de asemenea baia este prevazuta cu un radiator tip scarita pentru incalzire. Fereastra de la baie are dimensiunile de 70/120 asigurand un optim de ventilatie si lumina naturala.

Pe timpul verii, masa poate fi servita pe terasa cu acces direct din bucatarie, terasa a carei suprafata este de 9,90 mp.

Mansarda este formata din 3 dormitoare: unul matrimonial, cu suprafata de 13,50 mp si doua dormitoare pentru copii cu suprafetele de 12,42 mp si 12,63 mp. Dormitorul matrimonial are acces la balconul dinspre curte si are o suprafata de 4,25 mp. Cele 3 dormitoare au o baie comuna, cu vana, vas wc, rezervor wc, lavoar, radiator tip scarita pentru incalzire. Fereastra este identica cu cea de la parter pentru a asigura o continuitate din punct de vedere arhitectural.

Tot la mansarda este prevazut pe fatada un balcon minimal care se poate amenaja cu plante si mobilier.

Daca deja cauti case de vanzare Timisoara si nu ai gasit nimic pe placul tau, poti alege dintre cele 40 de modele de arhitectura propuse de noi in Serena. Sau poti construi in regie proprie orice casa doresti putand sa te bazezi pe tot sprijinul nostru.

Suprafata utila parter: 
58.31 mp
Baie
4.14 mp
Living
25.80 mp
Bucatarie
12.94 mp
Hol
12.32 mp
Podest
3.11 mp
Suprafata utila etaj/mansarda: 
54.37 mp
Hol
10.53 mp
Baie
5.29 mp
Dormitor 1
13.50 mp
Dormitor 2
12.42 mp
Dormitor 3
12.63 mp

Galerie de imagini