Galerie de imagini

Cartierul Serena

Galerie de imagini

Imagini generale de exterior al cartierului Serena 

Va prezentam mai jos imagini ale cartierului Serena. Strazile pavate din Serena sunt prevazute cu spatii verzi unde este plantat gard viu care separa trotuarul de zona de circulatie auto.Dupa cum se vede in cartier exista iluminat stradal si bransament de gaz pentru fiecare casa.

Detalii de executie.Glafuri,usi intrare,terase,balustrazi si usi.

Puteti vedea mai jos diferite tipuri de usi alese de catre clientii nostrii cat si modele de balustrazi interioare si exterioare.Se poate observa ca glafurile de exterior sunt de granit iar cele din interior sunt din lemn stratificat baituit.Treptele sunt de asemenea din lemn stratificat baituite si lacuite in culoarea aleasa de client.Construim case durabile cu atentie la detalii in cartierul Serena Timisoara. Sau poti sa iti construiesti in regie proprie alegand un teren de vanzare pentru casa.

Exemplificari executie gresie si faianta in bai in casele de vanzare din Serena.

Am construit peste 70 de case de vanzare pana acum.In pretul caselor este cuprinsa executarea placajelor de gresie si faianta in bai cat si montarea obiectelor sanitare si a radiatoarelor.Mai jos aveti exemplificari finisaje bai in casele construite pentru vanzare in cartier Serena Timisoara.

Exemplificari mobilari case de vanzare Serena Timisoara

Fatade case Serena.Detalii de executie.

Imagini de interior case de vanzare in Cartier Serena.Livinguri,dormitoare si bucatarii.

Exemplificari de finisaje de tip podele,culoare geamuri termopan,dimensiuni ferestre,iluminare mixta a dormitoarelor prin veluxuri si ferestre tip usa aferente diverselor tipuri si modele de case construite de a lungul timpului in cartier Serena Timisoara.Dimensiunile si forma ferestrelor cat si marimea incaperilor e in functie de modelul de casa ales.Aveti mai jos exemplificari de la diverse modele de case din cartierul Serena.

Clientii isi pot alege culoarea termopanului si a podelelor dintr-un paletar pus la dispozitie de catre dezvoltator.

Casa Adela a fost una din primele case construite in cartierul Serena.Se poate vedea ca diferentele fata de randari nu sunt mari.Aceasta casa a fost executata o singura data in cartier,acesta fiind motivul pentru care nu mai este propusa la vanzare ci calculam pretul doar la cererea expresa a unui client.