Localizare

Localizare 

Cartierul Serena 1 - Serena 2 este localizat la Sud-Est de Timisoara, intre localitatile Mosnita Noua si Mosnita Veche, la o distanta de circa 3 km de Timisoara.

Situat aproape de oras, dar totusi departe de stresul si agitatia cotidiana, Serena 1 - 2 este deja un cartier linistit de case finalizate sau aflate in constructie si bine organizat din punct de vedere al utilitatilor: apa si canalizare legate la retelele Timisoarei, retelele de gaz, curent electric, iluminat stradal, fibra optica finalizate pe toate strazile, strazi din care o parte sunt pavate si au trotuarele executate, iar restul sunt pietruite.

Acces cu mijloacele de transport in comun

Cartierul Serena este legat de Timisoara, accesul catre si dinspre Mosnita fiind asigurat de autobuz, care circula in intervalul orar 04:30-22:30.

In Timisoara - Piata Gheorghe Domasnean (AEM), noduri importante de transport in comun. Tramvaiele 4,5,8,9 si linia Expres 2, care au statii in aceste locatii, traverseaza toate cartierele orasului si asigura legatura cu cele mai importante puncte de interes: Iulius Mall, Gara de Nord, Piata Victoriei, Spitalul Judetean, Hotel Continental, Piata 700, Piata Traian, Piata Maria.

Pe harta de mai jos am conturat cu rosu cartierul Serena 1 si cu galben Serena 2.

Pentru a vedea in detaliu parcelele, vizitati pagina Plan cartier si situatia vanzarilor.

Acces cu autoturismul

Distanta parcursa cu masina, din fata caselor pana in Piata Victoriei, este de 9,3 km.

Distante cu masina:
- pana la sensul giratoriu: 5,5 km
- pana la Spitalul Judetean: 7 km
- pana in Complexul Studentesc: 8,2 km
- pana la Hotel Continental: 8,7 km
- pana in Piata Traian: 7,5 km.

Localizarea cartierului Serena este in mod special avantajoasa pentru cei care lucreaza la Siemens- Continental, Elbromplast, Lisa Draxelmaier, AEM, Microsoft, Linde, ACI, Optica Business Center sau Procter and Gamble, distanta parcursa de acasa pana la locul de munca fiind maxim 6 km.

Timp cu masina:
Nu dureaza mai mult de o jumatate de ora sa ajungi din fata casei pana in centrul Timisoarei si pana in Piata Unirii.