Testimonial Bogdan B.

Casa Doris, parcela 355

Testimonial Bogdan B.

Am cautat case in Publitim si pe Internet, prin Google, cu cuvintele cheie: case Timisoara. Majoritatea caselor erau oferite de persoane fizice, dar eu doream un contract cu un dezvoltator persoana juridica pentru a putea sa obtin un credit bancar. Multi dezvoltatori sunt blocati, nu mai au fonduri sa construiasca.

Imi este frica de casele gata finisate, in care nu stii ce materiale au pus in ele. Prefer sa vad cu ochii mei, sa observ cum se construieste casa si ce materiale de constructie se folosesc.

Am mai vazut o casa la Sanmihaiul German, dar era putin cam departe de Timisoara. Cautam o casa aproape de Timisoara, la maximum 10 kilometri, care sa se incadreze in limita de pret pe care mi-o puteam permite prin credit. Cautam un raport optim intre pret, calitatea constructiei, suprafata terenului si suprafata utila a casei construite.

Mi-am dorit o parcela de teren suficient de mare, sa nu ies direct din casa in strada. Cred ca oferta ar trebui prezentata mai clar de la inceput, mai nemteste, pe componente. Flexibilitatea dezvoltatoruluicare nu are nevoie maine de toti banii si te asteapta pana obtii creditul este, de asemenea, importanta.

Au contat in alegerea mea pretul, structura buna de rezistenta a casei, calitatea materialelor de izolatie, dimensiunea parcelei de teren, apropierea de Timisoara si faptul ca e un cartier linistit.