Testimonial Gabriel V.

Casa cu bolti, parcela 412

Testimonial Gabriel V.

Am ales firma Sedako pentru constructia casei noastre la recomandarea unor prieteni.
Dupa contactarea firmei telefonic, am stabilit vizionarea unor case deja construite in cartierul Serena, din Mosnita Noua.Am fost incantati de felul in care arata casele, de materialele folosite pentru construirea acestora, de finisaje, de alegerea culorilor pastelate pentru exterior si de cromatica gresiei, faiantei, pardoselii si tamplariei.

Curtile generoase si varietatea modelelor arhitecturale au fost imbinate armonios in crearea unui cartier linistit si prietenos.

Faptul ca am primit raspunsuri la toate intrebarile pe care le-am avut, atitudinea deschisa a angajatilor firmei Sedako, profesionalismul acestora si nu in ultimul rand pretul atractiv al constructiilor ne-a determinat sa semnam contractul pentru construirea “Casei cu bolti”, care intruneste toate conditiile si satisface toate necesitatile unei familii cu doi copii.

In continuare ne gandim serios la achizitionarea unei alte constructii de acelasi gen ca si investitie pe termen lung.

Faptul ca primim in mod constant informatii in ceea ce priveste stadiul lucrarilor precum si consultanta oferita de companie in ceea ce priveste alegerea tamplariei, a gresiei, faiantei ne da increderea si optimismul ca acest proiect va fi finalizat cu success si ca vom putea recomanda firma Sedako si altor prieteni care doresc sa achizitioneze o casa.